søndag 18. januar 2009

KUSMI TE I STAVANGER/SANDNES

Hei! Nå har jeg etterhvert skjønt at skal man ha ordentlig te for tiden må/bør det være Kusmi te. Jeg er egentlig en "kaffe-kjerring" som prøver å drikke mere te for tida. Her i nord har jeg ikke sett noen som selger Kusmi te. Nå skal jeg til Stavanger/Sandnes om 2,5 uke og lurer på om noen vet hvor det selges Kusmi te her. Jeg blir kjempeglad for tips. Skal forresten på et møte i Stavanger, men legger inn noen timer ekstra slik at jeg kommer meg til Sandnes en tur. Så hos Prinsesse Elin hvor "bloggtreff-ruta" skulle gå. Den har jeg tenkt å gå før dere. De butikkene skal jeg bare ha vært innom før jeg drar hjem igjen. Det har jeg bestemt meg for! Regner med at det går buss fra Stavanger til Sandnes rimelig ofte slik at jeg ikke går glipp av møtet mitt og middagen etterpå. Syntes forresten Stavanger er en helt bedårende flott by!

6 kommentarer:

Tilonino sa...

Hei
Kjenner ikke til om noen har teen du etterlyser. Men ville bare siat du heller kan ta toget. Det går fortere... slik at du får mer tid til å handle. Desuten går toget fra sentrum til sentrum. Kos deg i interiørløypa. Jeg har hatt en runde der i dag :)

Frk Mille sa...

Jeg aner ikke hvor de selger denne teen, men hvis du finner det ut så må jeg få vite det for denne teen vil jeg også prøve.

Takk for tipset om kannen, tror nok jeg må fortsette jakten etter den perfekte kannen.

Herskapelig shabby sa...

Hei, du kan sikkert finne den på nett, det kan være en plan b om du ikke finner den i Stavanger...

Ellers takk for tips mtp blomster, hvor kjøper man oasis på blomsterforetninger? Er ikke helt inn i dett her skjønner du ;)

Sussen sa...

Oi! Det var bra jeg tok en tur 'down memory lane'! Jeg fant kommentaren din på Pay it Forward innlegget mitt:-)
Det kommer pakke i posten! Bare send meg navn og adresse på mail:
susanneeinang@hotmail.com
Ha en knallfin uke! Flott blogg forresten, må nok følge med den!
Klem, Sussen

Living White sa...

Hehe, blir som da en blogger viste meg kjøkkenskapene sine...Jeg slapp alt jeg hadde, rett på kjøkknet å startet rydde!!!! Det var så melet føyk og melisen falt i gulvet, men det ble system. Å det takket være en liten blogg:)

. sa...

Jeg har Kusmi te i butikken min. Tre typer akkurat nå, men tar gjerne inn andre om det er ønske for det. :-)
Teen finner du her:
http://www.belin.no/default.pl?showPage=193

Hilsen Linda - Belin