fredag 16. januar 2009

KJOLEDILLA

Endelig har jeg fått pc'en min tilbake fra reparasjon. Tenk at hele jula kom og gikk uten at jeg fikk blogget....... Nesten katastrofe! Leste innlegget til Gjertrud om fine kjoler og kjoledilla. Jeg har også fått kjoledilla. Har ikke hatt det bestandig, det skal være sikkert. Har vært mere buksejente, men det har endret seg sakte men sikkert. Jeg har funnet en jente som lager de supre flotte kjolene ala Tulip & Tutamo. Jeg syntes disse er minst like flotte og så er det jo ei fra min mors hjemplass, Skrova i Lofoten (utenfor Svolvær), som lager disse Ginekjolene. Sjekk hjemmesiden hennes her. Jeg skal i alle fall bestille meg en, men jeg er usikker på hvilken farge jeg vil ha. Skal i alle fall ha med strikket hals og mansjetter. Jeg legger ut noen bilder så dere får en smakebit.

2 kommentarer:

Strikkelines sa...

Takk takk....endelig fant æ sia æ ha leita etter....ha søkt på hjertekjola og div, uten hell....gjett kem som ska bestill.....supergla bei æ.....ha ei go helg

Jannicke sa...

Har hatt lyst på en Tulip og Tatamo kjole lenge nå! Dette var absolutt et greit alternativ ;o). kjempefine kjoler! Takk for tipset!