onsdag 3. desember 2008

JULEGAVER TIL MEG FRA MEG

Dette var jeg og kjøpte meg i går i julegave til meg fra meg:

Skjenk Annika fra Jysk

og dette:

Vitrine Annika fra Jysk

Har lenge vært og sett etter en skjenk og et lite vitrineskap for å ha ved siden av spisebordet, men har ikke funnet noe jeg har likt som ikke har kostet en formue. Så i går ble den gamle kjøpmannsdisken til pinneved og den nye sjenken satt på plass. Det ble riktig flott. Fikk ikke tatt bilder da alt rotet fra kjøpmannsdisken sto utover gulvet. Det må ryddes i dag. I dag skal også vitrineskapet monteres og den hyllen som står der skal flyttes inn på gjesterommet slik at jeg kan ha litt system på sakene mine der. Bilder kommer når alt er kommet på plass.

Kjøpte også 2 tepper som skal få ligge på kjøkkenet og ved spisebordet når det blir jul. De er så fæle de offwhite jeg har der at det skal bli godt å få nye.

Med ønsker om en flott dag til alle som er innom!

17 kommentarer:

Strikkelines sa...

ååå så heldig du var..jeg har sett meg ut den ene tv benken og salongbordet fra samme serien..kjempfint, og prisen også..gratulerer..sikkert vel fortjent...:)

Thea sa...

Blir sikekrt kjemepfint i stuen din nå:) En vennine har makne møbler og de tar seg godt ut.. Kejkt når en får det så rimelig også:) ah en flott dag videre:)

A-mora sa...

Så fine skap du har kjøpt deg.
Morro med noe nytt:))

Anonym sa...

Hei!

Vi kjøpte samme skjenk på lørdag, for å ha i gangen vår.
Og den ble kjempefin når den endelig kom på plass, men du og du for noe herk det var å montere.
Tror aldri jeg har hørt gubben klage sånn, og jeg satt med den ubrukelige monteringsanvisninga og hjalp til så godt jeg kunne.
Vi brukte sikkert en time bare for å forstå hvordan skinnene til skuffene skulle tas fra hverandre, hehe.
Syns ikke du den var vanskelig å montere?
Kanskje det bare er vi som er håpløse :)

Anonym sa...

akkurat samme har sambo lyst på.. men eg hold litt ann da eg heller vil finne no gammelt å pusse opp :) men det e fint..
gler meg til å se ferdig bilde...

Liv Elin sa...

Så fine hvite møbler du har kjøpt ! :)
Blir sikkert fint i spisestuen til jul ! :)

Fjordheim sa...

Hei. Takk for linken til snøfnuggene.Fant den i en kommentar du hadde lagt inne hos Fru Fjellhamer.
Gratulerer med ny skjenk og vitrineskap.
Skal avgårde i morgen å kjøpe meg tv benk i samme serie. Har lyst på skenk også. Men det får bli litt senere.
Ha en god dag :)

Fru Fjeldhammer sa...

tusen takk for hjelpen, det ble snøfnugg hos meg og nå!!!!

flotte møbler du har kjøpt...

klem

Anonym sa...

Hei.
Jeg er din nissevenn, og trenger derfor din adresse.
Mvh.Det hvite hjerte

Anonym sa...

God Jul ønskes deg og dine!
Julenissegaven ble sendt på fredag, men posten kunne ikke da garantere at den var fremme til jul. Tvi tvi! Uansett ha en fin julehøytid og nyt fridagene og familien! Klemmer

Living White sa...

Så fint at gavekortet falt i smak:)
Denne julen har vært anneledes. Min mor, jeg og min datter ble kanonsyke så vi har ligget og ligger enda. Caroline måtte bli igjen i Målselv, hun var for syk til å reise i dag. Det ble ingen blånisseland som planlagt...Jeg får ta igjen den siden, har jo lovet henne det. Nå skal jeg bruke noen dager her på å bli frisk...

simmas hus sa...

Hei ! Jeg fikk en mail fra min lille verden, om at vi skulle legge ut bildet av det vi fikk i gave av vår hemmelige nissevenn, i julegaveringen. Ettersom jeg ser fra listen hennes skulle jeg få en gave fra deg. Men jeg bare lurer på om du har sendt den, eller hva som har skjedd, siden jeg aldri fikk noen gave. Klem

Anonym sa...

Hei,
Har det kommet noen nissevenn gave i posten til deg fra meg tro...
Godt nytt år!
Klem ♥ det hvite hjerte ♥ Ann-Christin

Min lille krok i verden sa...

Hei du i koselige hjem

Da jeg var den ansvarlige for den nå for lengst avsluttede nissevennringen føler jeg et visst ansvar. Din nissevenn, Simmas Hus har hverken mottatt gave eller noen form for beskjed fra deg. Jeg håper dette har en god forklaring og at du snarest ordner opp. Veldig trist for Simmas og litt ekkelt for mitt vedkommende også.
På forhånd takk for at du "gjør opp" for deg.
Mvh ah

Min lille krok i verden sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Living White sa...

Puhh, for noen bloggnetter jeg har hatt. Det har gått litt hett for seg både her og der men nå er saken løst og fredspipe røkt og godt er det.

Ja jeg tenkte på det med reddningsvest og naboene, det var jo livsfarlig å være utenfor der. Jeg satt med hjertet i halsen da min datter kom ut derfra etter å ha overnattet i oppgangen der....stod klar her til å rope ut om hun skulle gå for nært.

simmas hus sa...

Hei ! Så rart at ikke du har fått gave, Det hvite hjertet har jo sendt til deg....Og alle vi andre fikk vite nissevennen vår i november, og hadde jeg vært deg og meldt meg på dette, hadde jeg vel vært litt mer ivrig med å finne ut av hvem jeg skulle ha som venn. F.eks sendt en etterlysning til Ann-Cathrin. Vel nok om det. Jeg setter pris på at du tok kontakt! ha en fin kveld fortsatt! Klem