tirsdag 18. november 2008

LYSEKRONE IKEA


Da har jeg endelig fått tid til et lite innlegg. Skal ta meg bedre tid til dette fremover.

Jeg lurer på om det er noen der ute som har en slik lysekrone til overs eller som skal på IKEA og kunne kjøpt en slik og sendt meg. Jeg betaler selvfølgelig både lampa og porto etc. Jeg prøvde å ringe IKEA for å få sendt en sånn, men det var for lite til at de gjorde dette. Ja, sånn er det å bo her oppe i nord uten IKEA i nærheten. Jeg ville blitt veldig glad om noen ville hjelpe meg! Syntes nemlig denne var kjempesøt og ville passe flott på gjesterommet vårt!

En fin dag ønskes dere som er innom!

7 kommentarer:

Anonym sa...

En slik en har jeg også siklet etter en stund... Men kan dessverre ikke hjelpe deg, bor nemlig altfor langt unna nærmeste Ikea selv:( Vet du hva den heter forresten?

prinsesselinn sa...

hei på deg,
Kan fikse det for deg jeg :-)
Har slik selv på soverommet, kjempefin:-)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Denne er nydelig, har den på kjøkkenet jeg da... skal på Ikea til fredagen... så... husk opphenget er utenom på lampen om du skal ha det med...

Ha en super uke...

Therese sa...

Denne har jeg også, og jeg elsker den :) Jeg bor såpass langt unna Ikea selv og har ingen umiddelbare planer om Ikeatur på en stund. Men det kan se ut til at prinsesse Linn har det :)

Anonym sa...

Kjempefin lyskrone.
Ja, kunne ikke ikea kommet her oppe i nord også.
Hilsen fra Agathe

Anonym sa...

Ser du får deg lysekrone du også, så bra! Jeg har den selv. Genial lysekrone, er så fin og likevel billig! Ha ei god helg!

Anonym sa...

Hei!

Den lysekrona frå Ikea har eg 2 av sjølv..super fin!!
Den heiter RIMFROST,og koster en nett sum av 139 kr.:-)
Håper da du får den tilsendt til deg i posten!!

Lykke til!!


-Randi-