fredag 30. januar 2009

PIZZA MED BERNAISE

(Bildet er hentet fra matprat.no)

Hei alle bloggere og andre der ute. Håper noen av dere kan hjelpe meg med en oppskrift på pizza med bernaisesaus på bunnen istedet for tomatsaus. Min datter har ønsket seg sånn pizza til lørdagskos!!!! Hun har nemlig hørt av flere på skolen at dette er den beste pizzaen i verden...... Ja,ja, da er det bare for en stakkars mor å prøve og finne en oppskrift som er brukanes. Har søkt på nett, men finner ikke noe som likner engang. Hvis ingen kan hjelpe, får jeg bare prøve å rote sammen noe og håpe det faller i smak!

6 kommentarer:

ceciliegrut sa...

Jeg ville bare lagd pizza'n som du pleier og bytte ut tomatsausen med bernaise. (Biffkjøtt, skinke og ananas er godt til):o)

Maliva`s verden sa...

Oh ja jeg skjønner det godt at hun ønsker seg det...Kjempegodt..Jeg lagde hjemmelagd bearnaise engang..men mye jobb,like greit å bruke pose saus.Så fylte jeg pizzaen med indrefilèbiter,løk,sjamp,paprika og revet ost over ...hm
God helg! Klem fra Maliva

simmas hus sa...

Hei! Jeg kan ikke hjelpe deg, men disse andre to forslagene så jo gode ut! God helg!

Evelyn sa...

har ikke hørt om pizza med bernaise i stedenfor tomatsaus , men jeg har en vennine som bruker å ha bernaise på toppen av en "vanlig" pizza. Ellers ville nok jeg også prøvd å bare erstatte tomatsausen med bernaise saus

Josefine sa...

Hei..beklager kan ikke hjelpe deg med det, håper det ordner seg:)
Koselig blogg du har, takk for besøket hos meg! Ønsker deg en flott helg, klem Josefine

Anonym sa...

Tusen takk for at du tok deg tid til å svare meg ang, Vakre Hjem. :kjenner etter at panikken avtar: Ønsker deg en riktig god søndag. :)