torsdag 27. november 2008

HJELP.....iGJEN.....


Ser at mange av dere har så flotte og STORE bilder i overskriften til bloggen deres.

Jeg vil også ha det. Hvordan gjør jeg for å få det til?

Har prøvd, men finner ingen innstillinger eller noe som jeg kan gjøre om på.


Ha en fortsatt fin dag! Nå for tida går jeg bare og gleder meg til å få pyntet til advent. Det blir så koselig atte.....


onsdag 26. november 2008

HJERTE TIL MOLLY

Da er jeg med jeg også! Vil så gjerne gi dette hjertet til Molly


HOLD ON BE STRONG! VI TENKER PÅ DEG!

søndag 23. november 2008

LØRDAG

I går var vi tidlig ute, da vi skulle rekke over 2 julemesser, 1 håndballkamp, trening, julegaveshopping m.m. Første julemessen startet kl. 11. Der handlet jeg et dessertsett, en stor skål og 8 små. Har dessverre ikke bile av det, men kanskje det kommer i løpet av julen. Min mormor brukte nemlig disse til moltekrem og bare det. Tror nok jeg kommer til å bruke de til andre desserter også, men moltekrem vil for alltid bli servert i disse, det er nå helt sikkert.
Fant disse to fine små lyktene:
Min datter var også med og hun kjøpte denne lykten som hun skulle ha på rommet sitt:
Da min samboer skulle hente oss, fant han jammen meg seg en flott ullkofte med tinn-hekter til 100 kroner. Han kjøpte den og vi dro alle fornøyde derifra.

Så var det å kjøre vår datter på trening. Hun skulle ha kamp senere på dagen. De vant forøvrig kampen 18-4 så da dro vi alle fornøyde derifra også.

Dro innom et senter og shoppet litt matvarer og et par julegaver og da var mor fornøyd i alle fall. Bare noen få julegaver igjen!

Så var tiden kommet for å dra på julemesse nr. 2 for dagen. Der fant jeg dette fine "skiltet". Det skal bli julegave til min far og kone (som for øvrig har det meste og ikke trenger noen verdens ting til jul). Jeg syntes det var kjempekoselig og selvfølgelig håndlaget.


Vi kjøpte også fersk kveite av en som solgte dette på denne julemessen. Kveiten skulle avhentes i dag så min samboer avhenter den når han kommer tilbake etter å ha måket på hytta. Da blir det kveite til middag her i huset, med gulrøtter, poteter og eggesmør. Det er faktisk vår datter sin yndlingsrett over alt annet!

I går insisterte vår datter på å lage middag/kvelds. Her ser dere henne i aksjon:

(- og ikke se på det stygge kjøkkenet, det skal heldigvis UT)

Mens dattera laget middag og far fyrte i ovnen

gikk mor ut på trappa og tok noen "dårlige"stemningsbilder. Det er vinter og lys i lyktene. Koselig!



Da var det blitt lørdagskvelden gitt!


torsdag 20. november 2008

AMARYLLIS



Løp og kjøp jenter! Nå får du 3 flotte Amaryllis tilkr. 100,- her:

Jeg syntes de er så nydelige og det er liksom ikke jul uten.

Var ute en tur i lunsjen og kom over disse. måtte bare kjøpe meg 2 røde og 1 hvit.
Gleder meg til de står der i all sin prakt!
Med ønsker om en fin dag til alle som er innom!

onsdag 19. november 2008

LEXINGTON'S JUL

Se de nydelige bildene fra Lexington's Jul! Jeg blir helt henfallen.
Mange flere flotte bilder fra Lexington's Jul finner du her.
Er sååå lei meg for at vi ikke har noen som forhandler Lexington her nord. Det er akkurat
som om jeg får lyst til å starte butikk selv med Lexington, Riviera Maison, Green Gate, Catch Kidston, Odd Molly m.v. Det hadde vært noe det! Tror det blir bare med tanken, men det er jo lov å drømme.

AWARD

Da har jeg vært å hentet meg en award hos denne damen her.
Syntes det er koselig med slike oppmerksomheter. Det er så mange som fortjener en slik at jeg vet ikke hvem jeg skal dele den ut til, så da får alle som er innom her den hos meg! Det finnes så utrulig mange inspirerende blogger at jeg har ikke mulighet til å velge ut noen, no way!
Ha en fin dag videre!

tirsdag 18. november 2008

LYSEKRONE IKEA


Da har jeg endelig fått tid til et lite innlegg. Skal ta meg bedre tid til dette fremover.

Jeg lurer på om det er noen der ute som har en slik lysekrone til overs eller som skal på IKEA og kunne kjøpt en slik og sendt meg. Jeg betaler selvfølgelig både lampa og porto etc. Jeg prøvde å ringe IKEA for å få sendt en sånn, men det var for lite til at de gjorde dette. Ja, sånn er det å bo her oppe i nord uten IKEA i nærheten. Jeg ville blitt veldig glad om noen ville hjelpe meg! Syntes nemlig denne var kjempesøt og ville passe flott på gjesterommet vårt!

En fin dag ønskes dere som er innom!

lørdag 1. november 2008

PAKKE FRA BOLIGFRYD

Da har jeg jammen fått pakke i dag igjen. Denne gangen fra Boligfryd. Her ser dere hva jeg fikk:


To flotte kjøkkenhåndkleder fra House Style som jeg tenkte jeg skulle sy puter av, en kjøkkentavle som jeg kan skrive beskjeder, huskeliste på (fant ikke noe kritt i farten) og i gave fikk jeg en handleliste-blokk med blyant fra Nigella Lawson. Tusen takk, det var koselig! Og jeg som elser Nigella!

Og så fikk jeg 4 sånne flasker. Den ene skal jeg ha selv, og de 3 andre er julegaver. Da kan jeg krysse av enda flere på julegavelista mi! Det er litt vanskelig å se på bildet, men det står Juledram på flaska og så er det "delt inn i" 4 på siden. 1 dram, neste dram (2) og så videre. Hm. 4 drammer på ei så stor flaske det var lite. Kunne nok godt ha vært delt inn i eller 8 kanskje. Trodde faktisk den var mindre, men jeg tror jammen meg at den tar 1 liter. Flaskene kommer fra Ib Laursen. Syntes de var virkelig flotte.

Fortsatt god helg til dere som er innom!