fredag 31. oktober 2008

PAKKE FRA LUNE HJEM

Jippi, i dag har jeg fått pakke fra Lunehjem og da er jeg akkurat som et barn på julaften!
Se på de flotte tingene jeg fikk:

En overraskelse fra Lunehjem.no - en såpe som luktet kjempegodt. Det er et motiv av en bie på så jeg tror det er en honningsåpe.

disse søte bokstavene


og denne flotte julekurven som jeg skal ha julegodteri eller frukt i


og til slutt denne "lysestaken" i samme stil som jeg skal ha adventslys i. Jeg skal ha større lys enn de som vises her. Skulle bare prøve å se hvordan det ble med lys i...

Nå begynner jeg virkelig å glede meg til jul altså. Over halvparten av julegavene er allerede i hus så det er bare fryd og gammen. Det resterende skal gjøres unna i løpet av november. Det er et mål jeg har hatt de siste årene, og det har som regel holdt. Da slipper man å stresse ut å finne julegaver midt i verste julestria. Deilig! Tenk om bare 1 mnd. så kan man begynne å finne frem noen smånisser, julegardiner til kjøkkenet m.m. Det skal bli koselig!

Ønsker alle som er innom en riktig god helg!

torsdag 16. oktober 2008

SANDEFJORD



Her er meg igjen med et lite hjertesukk. Var i Oslo i helgen og gikk innom det som var av butikker som kunne ha Green Gate, uten hell. Merkelige greier! Når man skal ha tak i noe, så er det klin umulig! Glemte selvfølgelig laderen til kameraet mitt (som var utladet) hjemme, så det blir dessverre ikke noen bilder fra jenteturen i Oslo. Kanskje like greit det.

Vil gjerne ha dette flotte bestikket og serviettene....



Nå skal jeg imidlertid til Sandefjord om 2 uker og lurer på om det er noen av dere damer der ute som vet noen som selger Green Gate der. Jeg er også kjempeinteressert i Riviera Maison, så kom gjerne med tips til meg om noen i Sandefjord forhandler dette. Ønsker i det hele tatt tips om flotte interiørbutikker i sentrum av Sandefjord.


Ønsker meg veldig denne hyllen




...... og dette gulvteppet!


I det hele tatt så ønsker jeg meg det meste av nye Green Gate og Riviera Maison for tiden!!!!!!


"I want it all, and I want it now!" - kjent tekst fra en av Queens gamle låter. Passer bra for meg nå.

torsdag 9. oktober 2008

"SYMØTE"

Jeg hadde "symøte" i går. Det er bestandig koselig når vi møtes. Er 4 venninner som har hatt "symøte" i over 20 år nå. Det blir lite sying men desto mere spising av god mat og skravling. Og det er jo det som er kos. Det er bestandig vanskelig å finne på noe nytt å servere, men det løser seg alltid. Jeg serverte dette:



Gratinert kyllingfilet. Oppskriften finner dere her: http://toro.no/index.php?mapping=30&id=15018



God salat med ruccola, tomat og fetaost




Og mitt yndlingsbrød - FOCCACIA
Til kaffen etterpå serverte jeg varm rabarbra-og jordbærpai med is. Her finner du oppskriften:

http://www.frukt.no/oppskrift.aspx?mnu1id=8037&artid=16136

Vi var rimelig mette da vi hadde fått i oss dette. Men jeg fikk da skryt for både maten og pynten på bordet. Glemte selvfølgelig å ta bilde før vi satt oss til bords.

Og for å ha sagt det så syr vi veldig lite (INGENTING!) på disse "symøtene".

Vi skravla til klokka var over ett i nattt, så jeg var litt trøtt i morges da, men det er det da verdt.




torsdag 2. oktober 2008

GREEN GATE


Hei alle sammen. Jeg har fått så lyst å kjøpe av de nye tingene til Green Gate, men her i Narvik har vi ingen som forhandler dette merket. Skal til Oslo neste helg og tenkte at der må jeg vel finne noen Green Gate forhandlere. Når jeg tenker meg om så har jeg aldri sett dette noen plass når jeg har vært rundt i butikkene i Oslo. Er det noen av dere som kan hjelpe meg?

Hvor får jeg kjøpt Green Gate i Oslo sentrum/Majorstua? Jeg blir veldig glad for svar!